Lijepa vijest iz Turske

Rustu Recber uskoro izlazi iz bolnice!

Admin Čaušević

Rustu Recber je prije nekoliko dana primljen u bolnicu nakon što je bio pozitivan na koronavirus. 

Prethodnih danas njegova supruga Isil se oglasila nekoliko puta uz niz zabrinjavajućih poruka, kako se bivši reprezentativac nalazi u kritičnom stanju.

"Protekla tri dana su bila kritična, imao je konstantnu temperaturu, ali i neobične simptome koje nikada prije nije osjetio. Osjetio je ogromnu slabost, jedva je mogao da se pomjeri, izgubio je apetit... I ne samo to, i boja kože mu se promijenila, bukvalno je posivio. Lice, usne, sve... Disao je ubrzano i kašljao bez prestanka", ranije je kazala Isil.

Međutim, Isil je danasa objavila vijest kako Recber više nije na intenzivnoj njezi, te se očekuje da bivši golman Fenerbachea, Barcelone i Bešiktaša uskoro izađe iz bolnice.

Inače, Rustu je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju svoje zemlje. Na golu Turske je branio 124 puta, uključujući Evropska prvenstva 1996., 2000., i 2008. godine te Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.