Hospitaliziran legendarni golman!

Porodica u šoku

Hospitaliziran legendarni golman!

A. Čaušević

Jedan od najboljih golmana u periodu od 2000. do 2010. godine i nekadašnji reprezentativac Turske, Rustu Recber, je završio u bolnici. 

Supruga bivšeg golmana Fenerbachea, Besiktasa i Barcelone je otkrila kako je legendarni čuvar mreže hispitaliziran nakon što se saznalo da ima koronavirus.

Ovaj 46-godišnjak je vrhunac karijere imao na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kada je predvodio Tursku do polufinala, a godinu kasnije potpisao je za slavnu Barcelonu.

"Moj suprug je hospitaliziran jer je pozitivan na Covid-19. Sve je bilo normalno dok se odjednom nisu pojavili simptomi. Svi smo u šoku. Ovo su teški momenti. Samo molim ljude da budu oprezni i pokažu poštovanje", poručila je njegova supruga Isil.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Moj test i testovi kćerke i sina su bili negativni. Ne možemo ga posjetiti u bolnici, to je najteži dio. Proći će i ovi dani. Molim vas ne prestanite da molite. Bog je veliki", dodala je ona.

Inače, Rustu je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju svoje zemlje. Na golu Turske je branio 124 puta, uključujući Evropska prvenstva 1996., 2000., i 2008. godine te Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Top Komentari

Benjamingst
Zar se brisu komentari? Mjenjas sada ko fol porodica u soku?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi