Nekada je navijao za Rođene

Dragan Čović se fotografisao u dresu Zrinjskog, a sada otkrio da li bi obukao i dres Veleža

E. Čaušević

Bh. političar Dragan Čović prije nekoliko dana privukao je pažnju javnosti kada se pojavio u dresu Zrinjskog.

Nije tajna da je Čović veliki navijač Plemića, a to je odlučio još jednom pokazati. On je na Twitteru objavio fotografiju i u opisu objasnio da je obavio telefonski razgovor s ambasadorom SAD-a u BiH, Ericom Nelsonom, no svi su odmah primijetili dres Zrinjskog.

Čović je danas gostovao u emisiji N1 televizije "Dan uživo", a tema na kraju razgovora bila je i fotografija u dresu Zrinjskog kluba.

Poznato je da je on nekada bio navijač Veleža, te je odgovorio na pitanje da li u narednim danima možemo očekivati fotografiju kako nosi dres Rođenih.

"Dugo sam ja već u sportu i kada je Velež bio klub u Mostaru koji je dominirao tada sam bio navijač u mladim danima, zašto ne. Zrinjski je danas u mom srcu i ne treba nikoga smetati što sam obukao taj dres. Mogao sam obući neki drugi. Često kada sam u prigodi obilazim sportska borilišta i događanja", rekao je Čović za N1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.