10

Komentari (10)

vialli
ovom bi najbolje odgovarao dres srbije
Arnel925
Političari mogu navijati za koga treba i kad treba zato su političari, ako treba obuće on dres i Želje i Sarajeva i Borca važno je dostići cilj
E.Car
Ja bih volio vidjeti Baketa u dresu Sarajeva, oprao bih na ruke kolege na poslu. Za neke ljude nije sport pa ni da podršku daju.
GigantMostarski
Ja kao simatizer zrinjskog se jezim kad ovog idiota vidim pogotovo ovako u dresu. Vidio sa ovu sliku prije par dana i nisam obaziro paznju jer sa mislio da je malo starija slika, kad ono BUM raspali dragan
nikokovac
user1585859035
Da je HNK Velež možda bi obuko dres
Trpim
Ako može bez usrane politike na ovoj stranici inaće ću obrisat ovaj app. I onda nemam više šta čitati na bosanskom jeziku.
Benjamingst
Hehehe neka malo o politicosu nema sporta ima corone teska vremena.
Austinpowers
Joj al ima veliku glavu
user1583752673
Sta ce vama ovaj kreten na sportskom portalu?! Isto vazi i za kakira i za dodu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.