Foto - EPA

Rus navijač Kraljeva

Artem Dzyuba se ponudio Realu: Kada bih ja birao...

Midhat Šljivak

Ruski napadač Artem Dzyuba (31) javno se ponudio madridskom Realu.

Tokom javljanja uživo na Instagramu 31-godišnji napadač je isakao kako je veliki navijač Reala i ponudio se da ga potpišu za narednu sezonu.

"Od malena sam veliki navijač Real Madrida. Raul, Carlos, Redondo, Ronaldo... Kakav je to tim bio. Volio bih tamo igrati i ako bih mogao birati uvijek bi izabrao Real", poručio je Dzyuba.

Sjajni napadač Zenita ostaje bez ugovora ovog ljeta. Saradnju sa timom iz St. Petersburga neće produžiti i pretpostavlja se da će karijeru nastaviti van Rusije.

Za njegove usluge se interesuju ekipe iz Njemačke, Engleske i Italije, a ove sezone je u 28 utakmica postigao 15 golova i imao je 12 asistencija u dresu Zenita.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.