Real odluku o budućnosti prepušta Odegaardu
Foto - EPA

Norvežanin sam bira

Real odluku o budućnosti prepušta Odegaardu

M. Šljivak

Norveški fudbaler Martin Odegaard (21) igra jako dobru sezonu u dresu Real Sociedada.


Kraljevi su 21-godišnjeg veznjaka prethodnih godina slali na posudbe, ali kako tvrdi AS, trener Zinedine Zidane mu je spreman dati mjesto u ekipi za narednu sezonu.

Ipak, nikome nije garantovano mjesto u timu, pa tako ni sjajnom norveškom fudbaleru, te će na kraju Odegaard sam odlučiti o svojoj sudbini.

Real će mu prepustiti mogućnost izbora. Može ostati i boriti se za svoje mjesto u ekipi ili može ponovo otići na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ugovor Odegaardu s Realom ističe u ljeto 2023. godine. Klub ne razmišlja o njegovoj prodaji i vidjet ćemo kakvu će odluku norveški fudbaler na kraju da donese.

On je prije Sociedada igrao još na posudbama u Vitesseu i Heerneveenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije