Riječi kojima je Pedro uništio Cristiana: Ja sam svjetski prvak, a ti?
Foto - EPA

Derbi koji će se pamtiti

Riječi kojima je Pedro uništio Cristiana: Ja sam svjetski prvak, a ti?

M. Šljivak

Barcelona je 29. novembra 2010. godine ponizila Real Madrid u El Clasicu.

Prvi dolazak Josea Mourinha na Nou Camp kao trenera Reala završio je sa pet golova u mreži Kraljeva, a pri rezultatu od 2:0 nakon pola sata igre došlo je do sukoba između Cristiana Ronalda i Pepa Guardiole.

Prilikom izvođenja auta Ronaldo je odgurnuo Guardiolu koji mu je ispustio loptu, a zatim je nastala gužva u koju se uključio Pedro Rodriguez.

Marca je godinama kasnije donijela zanimljiv razgovor koji se odvijao u tim trenucima između Ronalda i Pedra, a Portugalac je prvi počeo:

"A ko si sad ti?", upitao je Ronaldo fudbalera Barcelone, a ovaj mu je odmah odgovorio i to u stilu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja sam svjetski prvak, a ti?", bile su riječi tadašnjeg fudbalera Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi