Foto - EPA

Ne poštuje klub

Odnos Manuela Neuera nervira čelnike Bayerna

Midhat Šljivak

Manuel Neuer poprilično je iznerivrao čelnike minhenskog Bayerna.

Legendarni golman već je devet godina član bavarskog velikana, a Bild je prije nekoliko dana objavio kako je Neuerov agent nakon samo četiri minute napustio Bayernove prostorije.

Razlog je bila činjenica da mu nude ugovor do 2023. godine, a Neuer želi dvije godine dužu saradnju i to je zakočilo pregovore između dvije strane.

Njegovi zahtjevi su prema navodima Bilda poprilično iznervirali čelnike Bayerna. Očekivali su da će dobiti mnogo više poštovanja od svog dugogodišnjeg golmana i navodno su spremni i da ga puste zbog takvog odnosa prema klubu.

Bayern je već doveo čovjeka koji bi Neuera trebao zamijeniti u narednim godinama. Od ljeta je u klubu Alexander Nubel, a Neuer je napravio probleme i kada je čuo za dolazak 23-godišnjeg golmana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada je javno istakao da nema namjeru da sjedi na klupi ni i u Kup utakmicama, pa je Bayernu stvorio velike probleme.

Neuer se povezuje sa Chelseajem, ali njegov je stav da ne želi napustiti Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.