"Flick želi Havertza, a Havertz želi u Bayern"

Sprema se transfer?

"Flick želi Havertza, a Havertz želi u Bayern"

Esmer Oštraković

U Bayernu su itekako počel ida misle na budućnost, te na sezone koje su ispred njih.

To pokazuje produženje ugovora sa menadžerom ove ekipe, Flickom, a zatim i Thomasom Mullerom koji će ostati u Bayernu.

Čini se da je to znak za sve igrače kojima naredne godine ističe ugovor, da će svi oni koji zasluže dobiti šansu za produženje saradnje.

Ipak, u Bayernu misle i na pojačanja, barem tako tvrdi ekspert za transfere Marc Behrrenbeck.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Flick u svoju ekipu želi dovesti Havertza, a sam igrač želi da pređe u Bayern. Nisu istinite njegove izjave da ne želi. Sve zavisi od finansijske situacije", rekao je Behrenbeck.

Čini se da će dovođenje centralnog veznog igrača za upravu Bayerna biti prioritet, a upravo Havertz se spominje kao idealno pojačanje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi