Milan pokazao interes

Unai Emery stiže u Seriju A

Endin Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery je već nekoliko mjeseci bez posla nakon što je dobio otkaz u Arsenalu.

Topnici su krajem prošle godine odlučili da uruče otkaz Emeryju nakon serije loših rezultata, a on je odlučio da se malo odmori od svega i uzme pauzu do kraja ove sezone.

Nekoliko španski klubova pokazalo je interes za Emeryja, ali je on priznao da mu je želja da se kao trener okuša i u italijanskoj Seriji A.

Navodno, Milan je zainteresovan da angažuje Emeryja nakon što su propali dogovori s Ralfom Rangnickom koji ima želju samo da preuzme mjesto sportskog direktora.

U klubu očito nisu zadovoljni onim što radi Stefano Pioli, a Emery je očito prvi izbor kada se sezona završi. Da li će se oni uspjeti dogovoriti ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.