Juventus i Milan spremaju veliku razmjenu igrača na ljeto

Pregovori već traju

Juventus i Milan spremaju veliku razmjenu igrača na ljeto

Endin Čaušević

Italijanski mediji pišu danas da Juventus i Milan spremaju za ljetni prelazni rok veliku razmjenu igrača.

La Gazetta dello Sport piše da Juventus i Milan pregovaraju već neko vrijeme, te pokušavaju dogovoriti razmjenu igrača. Juventus je pokazao veliki interes za golmana Gianluigija Donnarummu, dok bi u suprotnom pravcu trebao Federico Bernardeschi.

Milan je Bernardeschija pokušao dovesti dok je on bio član FIorentine, ali je tada ovaj igrač izabrao Juventus. Rossoneri su spremni Donnarummu uključiti u dogovor jer njemu ugovor ističe za godinu dana i odbio je mogućnost ostanka na San Siru.

U Juventusu ovog 21-godišnjeg golmana vide kao idealnu zamjenu za Gigija Buffona koji će ove sezone vjerovatno završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma se povezuje još s Real Madridom i Manchester Unitedom, ali mnogi vjeruju da Juventus ima prednost jer je njegov agenti Mino Raiola u jako dobrim odnosima s čelnicima Stare dame.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti