Bivša djevojka Unaija Emeryja otkriva

"Nazvao me je bijelom vješticom i okrivio za otkaz u Arsenalu"

Midhat Šljivak

Unai Emery dobio je otkaz na klupi Arsenala krajem 2019. godine.

Nakon serije loših rezultata rukovodstvo tima s Emiratesa odlučilo je da uruči otkaz španskom stručnjaku, a 48-godišnji Emery je u 'svojim redovima' našao krivca za otkaz.

Sacha Wright, dvije godine je bila u vezi s Emeryjem, ali on ju je krivio za otkaz u Arsenalu i odlučio je da ju ostavi mjesec dana nakon što je otpušten.

Ova 35-godišnjakinja izjadala se engleskim novinarima.

"Vjerovala sam mu. Vjerovala sam mu da će me oženiti i da ćemo imati djecu. Smatrala sam ga džentlemenom i porodičnim čovjekom, ali shvatila sam da nije za ozbiljnu vezu", istakla je ona i nastavila je:

"Okrivio me za otkaz. Rekao mi je da sam bijela vještica i da mu donosim lošu sreću", istakla je ona.

Emery je epizodu na Emiratesu završio nakon godinu i po. Arsenal je vodio u 78 utakmica i imao je učinak od 43 pobjede, 16 remija i 19 poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.