Foto - EPA

Žele Masona Greenwooda

Borussia Erlingu Haalandu dovodi sjajnog partnera u napadu

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda bez ikakvih problema engleskim klubovima uzima mlade nade.


Jadon Sancho je eksplodirao u dresu ovog kluba, blizu dolaska je i talentovani veznjak Jude Bellingham (16) iz Birminghama, no tim iz Dortmunda se ne misli zadovoljiti samo s njim.

ESPN saznaje da je njemački velikan zainteresovan za dovođenje 18-godišnjeg napadača Manchester Uniteda Masona Greenwooda.

Talentovani napadač igra zaista odlično za prvi tim Crvenih đavola. Maksimalno je iskoristio šansu, ali je pitanje koliko će za njega biti mjesta u ekipi naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussia u tome vidi svoju šansu da ga dovede u svoje redove. Pokušat će da dovedu još jednu mladu zvijezdu koja bi uz Erlinga Haalanda činila zaista spektakularan duo u napadu.

Greenwod je ove sezone skupio sjajnih 38 nastupa i zabio je 14 golova, što je svakako impresivno za jednog 18-godišnjaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.