Rojo traži od Manchester Uniteda da ostane u domovini

Ne ide mu se iz Estudiantesa

Rojo traži od Manchester Uniteda da ostane u domovini

Argentinski defanzivac Marcos Rojo nema namjeru vraćati se u Manchester United. 

Rojo je četiri i pol godine proveo na Old Traffordu prije nego se početkom 2020. zaputio na posudbu u Estudiantes, a u domovini je do prekida sezone odigrao samo jednu utakmicu.

Ipak, unatoč tome Rojo uživa u 'dječačkom klubu' i nada se da će u Manchester Unitedu pristati da se posudba produži za još barem šest mjeseci.

"Ako to bude ovisilo o meni, razgovarat ću sa ljudima iz Manchester Uniteda o mogućnosti da ostanem ovdje još šest mjeseci. Osjećat ću ogromnu bol ukoliko budem morao otići nakon tek jedne utakmice. Sada sam potpuno spreman i želio bih da dokažem koliko mogu", kazao je Rojo za lokalni radio.

Takvom raspletu se nada i njegov saigrač Javier Mascherano.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Marcos, želim vjerovati da ćeš potpisati produženje saradnje", napisala je bivša zvijezda Barcelona na Twitteru.

Kroz karijeru Rojo je, uz Manchester Untied i Estudiantes, igrao još za Spartak iz Moskve i Sporting.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi