Igrači Getafea nisu znali gdje se nalaze

Lionel Messi je na današnji dan prije 13 godina ostavio cijeli svijet bez teksta svojim golom

Endin Čaušević

Lionel Messi je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao skoro 700 golova, ali jedan se posebno izdvaja.

Messi je u svojoj karijeri osvojio skoro sve što je mogao kako na ekipnom tako i na individualnom nivou. Argentinac je na današnji dan prije 13 godina pokazao fudbalskom svijetu o kakvom talentu se radi.

Naime, Barcelona je na današnji dan prije 13 godina na svom terenu igrala protiv Getafea polufinalnu utakmicu Kupa Kralja, a svjetski mediji brujili su o golu Messija.

Argentinski fudbaler je loptu prihvatio na svojoj polovini, te je prošao skoro pola tima Getafea uključujući i golmana, te je zabio gol. Ovaj pogodak je jedan od najboljih, ako ne i najbolji u dosadašnjoj karijeri najboljeg igrača svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.