Prošlog ljeta stigao u Atletico

Felix se još nije skrasio ni u Madridu, a već ga sele na Ostrvo

Admin Čaušević

Iako u Madridu nije proveo ni godinu, Joao Felix bi već tokom ljeta mogao napustiti Atletico, prenose inostrani mediji.

Felixa u svojim redovima želi vidjeti Manchester United. Crveni đavoli mladog Portugalca vide kao idealnog nasljednika Cristana Ronalda koji je svojevremeno briljirao na Old Traffordu.

Slavni engleski klub ima odlične odnose s Jorgeom Mendesom, a Felixovo prijateljstvo s Brunom Fernandesom bi također moglo biti dodatni as iz rukava za United.

Inače, ovaj 20-godišanjak do sada nije uspio opravdati 126 uloženih miliona. Jedan od razloga je možda i defanzivniji stil ige kojeg preferira Diego Simeone.

S obzirom na medijske špekulacije da je Manchester United već uspio završiti dovođenje Jadona Sancha iz Borussije Dortmund čini se da se na Old Traffordu nazire prava revolucija, barem kada je u pitanju ofanzivni dio tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.