Morata izabrao najboljeg štopera: "Uništi me svaki put kad se sretnemo"

Igrao je protiv mnogih zvučnih imena

Morata izabrao najboljeg štopera: "Uništi me svaki put kad se sretnemo"

A. Čaušević

Alvaro Morata trenutno nastupa za Atletico Madrid, a prije toga bio je član Real Madrida, Juventusa i Chelseaja. 

S obzirom da cijelu karijeru igra u vrhunskim klubovima dosada je igrao praktično protiv svih najboljih svjetskih defanzivaca. 

Tokom razgovora sa teniserom Fabijom Fogninijem na Instagramu izabrao je najboljeg. Na prvo mjesto je stavio nekadašnjeg saigrača iz Bianconera, Giorgija Chiellinija.

"Prvi je sigurno Chiellini. Ne znam da li to radi namjerno ili ne, ali svaki put kad se sretnemo uništi me", kazao je španski napadač pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"S Leonardom Bonuccijem možeš porazgovarati na centru. Sergio Ramos je također tvrd defanzivac, dok kada idete na Virgila Van Dijka kao da se susrećete s planinom".

Chiellini i Morata su u Juventusu dijelili svlačinicu od 2014. do 2016. godine. Od tada su se susretali nekoliko puta kada je Marota nosio dres madridskih rivala Reala i Atletica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Faruk123
A ko te nije unistio??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti