Poruka "El Fenomena"

"Nemojte pričati Cristianu da sam ja pravi Ronaldo"

Nekadašnji saigrači iz Real Madrida Fabio Cannavaro i Luiz Ronaldo razgivarali su preko Instagrama o brojnim zanimljivim temama.

Između ostalog, tema je bila i ko je bolji, Portugalac Ronaldo ili Brazilac Ronaldo.

Priču je počeo Cannavaro:

"Govori se mnogo o Cristianu Ronaldu. Uprkos tome što je mnogo uradio ljudi misle da ste vi pravi 'El Fenomeno'", kazao je Cannavaro a Ronaldo nastavio:

"Cristiano ne bi volio da čuje da sam ja pravi Ronaldo, nemojte mu to govoriti. Ne možemo se porediti. Cristiano će uvijek biti smatran za jednog od najboljih fudbalera u historiji zbog svega što je napravio. Isto je i s Messijem".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jučer je za italijanske medije svoje poređenje Portugalca Ronalda i Brazilca Ronalda iznio nekadašnji napadač Intera Christian Vieri. On smatra da je Brazilac bio bolji...

"Veliki sam prijatelj s Ronaldom i imao sam veliku sreću jer mi je on bio kolega u napadu. Imao je sve. Bio je eksplozivan, jak i brz. Izgledalo je kao da pleše s loptom. Rekao bih da je brazilski Ronaldo bolji od portugalskog", poručio je on.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti