Rebić se odmara u Hrvatskoj

O čemu li razmišlja zvijezda Milana?

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, kao i svi nogometaši širom Evrope, čeka neke bolje dane i povratak na terene.

Rebićev Milan bi uskoro trebao da počne s treninzima, no i dalje se čeka da klubovi dobiju zeleno svjetlo od nadležnih instituacija, ali vjeruje se da će se to dogoditi u narednih nekoliko dana, dok bi samo prvenstvo trebalo da počne krajem maja ili početkom juna.

Rebić, koji je u Milanu na posudbi iz Eintachta, nije ni siguran gdje će igrati naredne sezone. Nije isključeno da Milan otkupi njegovog ugovor, posebno nakon dobrih partija prije nego je prvenstvo okončano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu u Hrvatskoj se odmara od svega, a objavio je i zanimljivu fotografiju na Instagramu. Popularni Reba nalazi se na jednom od stabala u blizini Modrog jezera kod Imotskog, pa se filmski zamislio nakon pogleda u daljinu.

Pitanje je očemu li je razmišljao...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.