Ističe mu ugovor

Borussija Dortmund blizu dovođenja pojačanja iz PSG-a!

Admin Čaušević

Borussija Dortmund kao i mnogi evropski klubovi već radi na pojačanjima za narednu, iako i ova sezona još uvijek nije završena. 

Ako je vjerovati pisanju italijanskog Tuttomercata novi fudbaler Borussije trebao bi postati Thomas Meunier koji će doći iz PSG-a i to besplatno.

Belgijski defanzivac je već odlučio odluku da napusti Pariz na kraju sezone nakon neuspješnih odgovora što će prema svemu sudeći najbolje iskoristiti populani Milioneri.

S obzirom da je Real Madrid odlučio da vrati Achrafa Hakimija Borussija mora tražiti novog desnog beka, a izbor je pao na 28-godišnjeg Belgijanca.

Meuniera koji je član PSG-a od 2016. godine je htjelo i nekoliko klubova iz Italije, prije svih Juventus, ali čini se da je bitku za njegov potpis dobila Borussija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.