PSG će radije pustiti Mbappea da ide kao slobodan igrač nego ga prodati Real Madridu

Ništa od transfera

PSG će radije pustiti Mbappea da ide kao slobodan igrač nego ga prodati Real Madridu

Esmer Oštraković

Jedan od najtraženijih igrača u posljednje vrijeme je Kylian Mbappe, ali čini se da će ostati igrač PSG-a.

Naime, Real Madrid već nekoliko prijelaznih rokova unazad pokušava da dovede Francuza u svoje redove, ali im to nije pošlo za rukom.

Očekivalo se da će i u narednom prijelaznom roku Real svim silama krenuti ka dovođenju ovog igrača, ali su ih iz PSG-a "ohladili".

Kako prenosi AS, iz PSG-a su rekli kako će prije sačekati da Mbappeu istekne ugovor te da kao slobodan igrač ode iz PSG-a nego ga prodati Real Madridu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U Realu su se nadali da će ubrzo uspjeti završiti njegov transfer, ali nakon novih informacija to se čini nemogućim.

Kada je riječ o dužini Mbappeovog ugovora, on ističe 2022. godine, te ako se budu držali rečenog on će naredne dvije godine biti stanovnik Pariza.

Top Komentari

Muhamed
Neymar u Barcu
1 2
Mele
Ekonomska kriza ce se odraziti na sve, turizam, industriju, pa naravno i sve spotrske grane. Toliko miliona gube sad, tesko da ce se na ljeto neko moci razbacivati stotinama miliona za igrace..Samo poneki ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi