Teško je ipak očekivati da će put Hrvatske

Demirović želja Hajduka

S. Mlaćo

Ermedin Demirović napravio je odličan potez kada je u ljeto 2019. godine došao u St. Gallen.

Kako u Alavesu nije dobio pravu šansu, mladi bh. napadač je odlučio otići na posudbu u Švicarsku gdje je u međuvremenu 'eksplodirao' i sa devet pogodaka je ujedno drugi strijelac tamošnje lige.

U St. Gallenu ne skrivaju da bi željeli zadržati Demirovića, ali neće to biti nimalo lako, pogotovo jer je interesovanje za njegovim uslugama pokazao veliki broj klubova.

Zanimljiva vijest dolazi iz Hrvatske, tačnije Sportske novosti navode da je na listi želja splitskog Hajduka upravo Demirović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Koliko je realno očekivati da će Demirović izabrati Hajduk, ostaje nam da vidimo.

Sjajni 21-godišnji bh. napadač je ove sezone apsolutno fantastičan u dresu St. Gallena. Odigrao je 16 utakmica i ostvario je učinak od devet golova i četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.