HNS se oglasio o nastavku prvenstva

Propao prvi termin

HNS se oglasio o nastavku prvenstva

Samir Mlaćo

Hrvatski nogomet Savez jučer se oglasio i obavijestio javnost da je propao prvi od tri potencijalna datuma nastavka 1.HNL.

On se odnosio na 16. maj, no od toga naravno neće biti ništa.

Klubovi su počeli sa radom po posebnom programu, no sve je za sada na tome.

"Hrvatski nogometni savez kontinuirano prati situaciju s epidemijom COVID-19 te poštuje sve odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Slijedom novih odluka Stožera civilne zaštite RH i produženja mjera do 4. maja 2020. godine, HNS je donio odluku kako nastavak natjecanja u Prvoj HNL neće započeti 16. maja, što je bio prvi od tri predviđena termina nastavka natjecanja.

S obzirom na nepredvidivost situacije izazvane pandemijom virusa SARS-CoV-2, HNS će i dalje surađivati te slijediti upute Stožera civilne zaštite RH i donositi odluke sukladno epidemiološkoj situaciji u RH, a o svim odlukama će na vrijeme obavještavati sve svoje članice te medije i javnost", istakli su iz HNS-a.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi