Moses je bio prava napast za beka Uniteda

Luke Shaw: Zaboravite Messija, imao sam puno težeg protivnika

Edmir Škorić

Bek Manchester Uniteda Luke Shaw govorio je o "igraču kojeg je bilo nemoguće zaustaviti".

I ne, nije riječ o Lionelu Messiju, Cristianu Ronaldu, Neymaru ili Kylianu Mbappeu. Shawov najveći neprijatelj bio je - Victor Moses. Nogometaš koji je sada u Interu na posudbi, bio je prava noćna mora za Shawa tijekom nekih ranijih okršaja u Engleskoj.

Shaw je igrao u Southamptonu, a Moses je i tada bio član Chelseaja.

Nigerijski reprezentativac bio je jedan od najboljih igrača londonskog kluba pod vodstvom Antonija Contea tijekom sezone 2016/17, kada su Plavci osvojili naslov.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ljudi uvijek misle da se šalim, ali jedna od mojih najtežih utakmica bila je protiv Victora Mosesa u mojim ranim danima kao 17-godišnjak u Southamptonu", rekao je Shaw.

"Bio je pravi izazov za mene - brz, moćan, izravan... Igrao sam protiv igrača kao što su Bale, Hazard i Messi i svi su bili jako nezgodni, ali kao najtežeg protivnika i dalje smatram Mosesa", poručio je lijevi bek Crvenih vragova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.