Postignut dogovor na obostrano zadovoljstvo

Beganović u Slobodi do ljeta 2022. godine · Saznajemo

Mladi reprezentativac BiH Amar Beganović ostaje u Slobodi.

Beganović je šansu u prvom timu Slobode iskoristio na pravi način i ne čudi što su za njegovim uslugama interes pokazali brojni klubovi, međutim na Tušnju su se osigurali.

U proteklim sedmicama čelnici Slobode su vodili pregovore sa Beganovićem i njegovim agentom oko produženja saradnje, a isti su, kako saznajemo, urodili plodom i ovaj mladi fudbaler će i u budućnosti nositi crveno-crni dres.

Prema novom ugovoru Beganović će dio Slobode biti do 2022. godine, a očekuje se da uskoro ovu informaciju zvanično potvrdi i tuzlanski premijerligaš.

Ove sezone Beganović je za Slobodu odigrao 19 utakmica i na terenu proveo nešto više od 1600 minuta, a ubilježio je i jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.