Foto - EPA

Nije igrao godinu i po

Wall najavljuje veliki povratak: Bit ću još bolji, a zapisao sam sve provokacije

Midhat Šljivak

Zvijezda Washington Wizardsa John Wall nije odigrao nijednu utakmicu od decembra 2018. godine.

Fantastični bek Wizardsa oporavlja se od povrede Ahilove pete koju je zadobio u vlastitom domu, a oporavak protiče veoma dobro.

Wall je najavio skori povratak na teren i tvrdi da će biti još bolji nego ranije.

"Gledao sam često utakmice. Sviđa mi se stil igre ovih novih momaka, ubijaju naš tim i zatim gledaju prema klupi i slične stvari. Budite sigurni da sam sve zapisao i jedva čekam da im pokažem šta znam i od čega sam napravljen. Bit ću bolji nego što sam bio", poručio je Wall.

Otkrio je i kako je pet godina igrao s povredom koljena.

"Je*o te. Gotovo pet godina sam igrao na All Star nivou sa dvije napuknute kosti u koljenu i peti. Ljudi to ne znaju. Još niste vidjeli najbolje od Johna Walla, samo ste gledali isječke", poručio je Wall.

Wall je prvi pik drafta iz 2010. godine. Kompletnu karijeru je proveo u Wizardsima i na prosjeku je od 19 poena i devet asistencija po meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.