Prilikom dolaska na trening Juventusa

I Pjanić se pohvalio svojom skupocjenom "zvjerkom"

Admin Čaušević

Poslije višesedmične pauze pojedini igrači Juventusa su se jučer vratili u trening kamp Continassa. 

Fudbaleri u Italiji od ponedjeljka imaju pravo na individualne treninge u klupskim kampovima. S treninzima su jučer počele i zvijezde Juventusa.

Miralem Pjanić je bio u grupi od nekoliko igrača koji su među prvim izašli na teren. Bh. reprezentativac je na trening stiga oko 15:30 te tom prilikom se pohvalio svojim skupocjenim Ferrarijem.

Pjanić je Ferrari kupio prošle godine te je taj automobil samo jedan od nekolicine "zvjerki" u njegovom voznom parku jer od ranije posjeduje Mercedes S klase i Mercedes GLC Coupe.

Inače, osim bh. veznjaka u Continassi su jučer trenirali Aaron Ramsey, Giorgio Chiellini i Lenardo Bonucci. U narednim danima bit će red na ostale igrače koji se polako vraćaju iz inostranstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.