Miralem Pjanić u društvu sina Edina zapjevao legendarni hit Halida Bešlića

Ponijelo ga

Miralem Pjanić u društvu sina Edina zapjevao legendarni hit Halida Bešlića

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je u vrijeme izolacije izuzetno aktivan na društvenoj mreži Instagram. 

Dok se uveliko špekuliše o njegovom odlasku u Barcelonu, Pjanić se u Torinu naporno priprema za nastavak sezone i uživa u društvu svog sina.

Pjanić je, inače i veliki ljubitelj narodne muzike. Često se u pozadini nejgovih mogu čuti legendarni hitovi pjevača iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Tako je fudbaler Juventusa objavio "story" zajedno sa sinom, a u jednom trenutku malo ga je i "ponijelo" pa je zapjevao stihove pjesme "Robinja" u izvedbi Halida Bešlića.

Inače, Pjanić je jedan dio prinudnog odmora proveo kod roditelja u Luksemburgu, a u Torino se vratio prije desetak dana.

Top Komentari

majmun
Žnjira...
0 2
user1579109878
Stvarno lijepo pjeva.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi