Defanzivac Manchester Cityja se oglasio

Walker proživljava najgore trenutke: Tabloidi, mučite mi djecu

Defanzivac Manchester Cityja Kyle Walker požalio se kako ga engleski tabloidi - maltretiraju.

Ime ovog fudbalera posljednjih dana je u žiži javnosti, i to zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Naime, saznalo se da je u periodu samoizolacije organizovao orgije u svom domu, te da je nekoliko dana u roku od 24 sata još tri puta prekršio uvedene mjere.

To je zgrozilo javnost u Engleskoj, naročito jer je Walker na društvenim mrežama dijelio lekcije da je važno ostati kući zbog opasnosti od korona virusa, a u međuvremenu oglasio se i on sam.

Na Twitteru je objavio izjavu u kojoj navodi kroz kakve probleme prolazi.

"Nedavno sam prošao kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu za koje preuzimam punu odgovornost. Ali, sada osjećam kao da me maltretiraju. To više ne utječe samo na mene, već i na zdravlje moje porodice i moje male djece. Čak se ne osjećam sigurno u svom domu", kaže Walker.

Potražite više informacija na temu Premier league:

The Sun je objavio da je Walker kršio izolaciju kako bi se vidio s članovima porodice, ali on se pravdao da je sestri želio odnijeti rođendanski poklon, te potom za roditelje 'pokupiti kuhanu hranu'.

"Kad će biti kraj ovog ludila? I ja sam ljudsko biće, bez obzira na to što sam profesionalni sportista. Da li iko razmišlja o mojim osjećanjima i psihičkom maltretiranju moje porodice i mene", napisao je Walker.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.