Još se ništa ne zna

Lyon demantovao svog predsjednika koji je otkrio datum revanša protiv Juventusa

Ekipa Lyona izdala je danas zvanično saopštenje za javnost u kojem demantuje navode svog predsjednika Jeana-Michela Aulasa koji je jučer kazao kako je revanš susretu osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa već zakazan i to za 7. august u Torinu.

Ipak, PR služba Lavova odlučila je danas da se oglasi povodom izjave predsjednika kluba i pojasni kako još uvijek nema zvaničnih informacija o odigravanju susreta.

"Oympique Lyonnais želi raščistiti da datum susreta protiv Juventusa, u Ligi šampiona, još uvijek nije zvanično potvrđen. Datumi susreta osmine finala bit će potvrđeni od strane UEFA-e kao dio njenih planova za završnicu Lige prvaka", navodi se u saopštenju francuskog kluba.

Također, iz istog poručuju kako još uvijek čekaju i šta će biti s finalom Liga kupa. Kako sami kažu, taj susret bi se trebao igrati početkom augusta i meč bi klubu trebao pomoći da se što bolje spremi za taj dio sezone.

U finalu Liga kupa Lyon će igrati protiv PSG-a. Taj susret trebao je biti igran još 4. aprila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.