Katalonski Sport tvrdi: Miralem Pjanić dogovorio četverogodišnji ugovor s Barcelonom
Foto - EPA

Posao je sve bliži završetku

Katalonski Sport tvrdi: Miralem Pjanić dogovorio četverogodišnji ugovor s Barcelonom

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić dogovorio je četverogodišnju saradnju s Barcelonom.

Nakon što su ugledni italijanski i španski mediji donijeli informaciju kako je Pjanić rekao 'da' prelasku na Nou Camp, katalonski Sport večeras piše kako je bh. veznjak dogovorio saradnju na četiri sezone.

Barcelona će Pjanića dobiti u razmjeni s Juventusom. Nije međutim još uvijek poznato ko će put Torina, ali Sport navodi da je istina to da Juventus traži određene igrače.

Uveliko se radi na okončanju ovog transfera. Sport tvrdi da će u 'paket' gotovo sigurno biti uključen Ivan Rakitić, a postoji mogućnost da put Torina krene još neki fudbaler, vjerovatno Arturo Vidal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Juventus je prvobitno u zamjenu tražio Arthura Mela, ali 23-godišnji brazilski veznjak ne želi napustiti Barcu i gotovo je sigurno da on neće zaigrati za Juventus.

Gazzeta je jučer objavila da bi Pjanić na Nou Campu trebao da zarađuje osam miliona eura po sezoni, tako da bi transfer u Barcelonu s financijske strane bio pravi pogodak za bh. fudbalera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Hala Madrid!!!!
2 8
Benjamingst
Bravo Mire sretno u Barceloni
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi