Mečevi se igraju za vikend

Kladioničari se konačno vraćaju na svoje: Objavljena ponuda za utakmice Bundeslige!

Endin Čaušević

Skoro sve fudbalske lige u Evropi prekinute su prije skoro dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, ali život se konačno korak po korak vraća u normalu.

Ljubitelji fudbala sigurno s velikim nestrpljenjem čekaju da se fudbal vrati, te da ponovo najvažnija sporedna stvar na svijetu bude jedna od najvećih "briga". Fudbal se lagano vraća, a prva liga koja se nastavlja je Bundesliga i to ovog vikenda.

Prošle sedmice je zvanično potvrđeno da se Bundesliga nastavlja 16. maja i da će se mečevi igrati pred praznim tribinama. No, sigurno da je veliki korak i za ostale lige što su Nijemci odlučili da nastave s fudbalom, te je to sigurno vodilja mnogim državama u Evropi.

Nakon dva mjeseca na svoje će konačno doći i kladioničari kojima sigurno itekako nedostaju sportska takmičenja. Ponuda prethodnih sedmica je bila itekako siromašna, ali sada se i to vraća u normalu, te od ovog vikenda konačno će biti nekih utakmica na koje se možete kladiti.

Utakmica 26. kola njemačke Bundeslige nastavljaju se u subotu, a prvi mečevi igraju se u terminu od 15:30 sati. U kladionici MOZZART već je poznata ponuda za ove utakmice, a u centru pažnje sigurno će biti veliki derbi između Borussije Dortmund i Schalkea.

Dortmund se bori za titulu jer zaostaje samo četiri boda za Bayernom i sigurno je da nas očekuje spektakularan meč zbog svih okolnosti i činjenice da je to prvi meč za ove ekipe nakon dva mjeseca.

Jedino će veliki nedostatak sigurno biti atmosfera s tribina, ali očito da su već svi spremni za to. Meč u Dortmundu igra se od 15:30 sati u subotu i prema kladionicama Dortmund je veliki favorit. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Što se tiče ekipe Bayerna oni će na teren istrčati u nedjelju od 18 sati. Bavarci gostuju kod Union Berlina i sve osim pobjede Bayerna će sigurno biti ravno senzaciji. MOZZART donosi kvote i za ovaj meč, a njih možete pogledati na OVOM linku.

Ponuda je jako zanimljiva i za ostale utakmice, a nakon toliko pauze sigurno da ćete biti "prikovani" za svoje TV prijemnike i s uzbuđenjem gledati svaku utakmicu koju budete mogli. Što se tiče cijele ponude za mečeve Bundeslige ovog vikenda nju pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.