"Eastern European Championship"

Tenis se vraća narednog mjeseca jakim turnirom u Beogradu, nastupit će i Džumhur

Edmir Škorić

U Beogradu će 15. juna biti održan teniski turnir pod nazivom "Eastern European Championship", a imat će i predstavnika iz BiH.

Srbijanski teniser Janko Tipsarević je s ljubiteljima tenisa podijelio informaciju o teniskom turniru koji će se odigrati za mjesec dana u srbijanskoj prijestolnici.

Pored tenisera iz Srbije kao što su Viktor Troicki i Dušan Lajović, nastupit će i naš teniser Damir Džumhur, ali i Dalila Jakupović iz Slovenije, Marija Tig iz Rumunije, Danka Kovinić iz Crne Gore, Dimitar Kuzmanov iz Bugarske...

Biće to prilika da ponovo oživi teniska priča u Beogradu koji je ne tako davno bio domaćin solidnog ATP turnira.

Ujedno će to biti jedan od prvih turnira koji će se odigrati nakon pandemije koronavirusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.