Lijevom beku ističe ugovor

FK Radnik ostaje bez Slaviše Radovića?

Midhat Šljivak

Radnik iz Bijeljine mogao bi ostati bez Slaviše Radovića.

Lijevi bek Radnika igrao je fantastično ove sezone i upisao je sedam asistencije u 21 odigranom meču, no vrlo brzo bi ovaj 26-godišnjak mogao napustiti tim iz Bijeljine.

Njemu ugovor s Radnikom ističe početkom juna i vrlo lako bi se moglo desiti da sjajnog defanzivca od naredne sezone gledamo u dresu nekog drugog kluba.

Zahvaljujući odličnim nastupima Radović je privukao interes mnogobrojnih klubova. Ponuda ima sa svih strana, a nije isključen ni ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kako SportSport.ba saznaje za Radovića interes pokazuje nekoliko timova iz vrha Premijer lige. Određene kontakte je ovaj fudbaler već imao, a svakako da je olakšavajuća okolnost za sve to što Radović postaje slobodan igrač već za nešto više od mjesec dana i moći će bez ikakvih problema potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da se ni u Radniku neće tako lako odreći ovog fudbalera koji je dio zaista sjajne defanzivne linije i da će klub učiniti sve da s njim produži saradnju.

Radović je tokom karijere nastupao još u Srbiji za Zemun, Vojvodinu i Voždovac, dok je u BiH pored Radnika nosio dres Drine iz Zvornika i sarajevskog Olimpika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.