Nakon dva mjeseca pauze

Bundesliga se nastavlja danas: Pogledajte koje utakmice možete gledati

Endin Čaušević

Nakon dva mjeseca pauze ljubitelji fudbala danas će moći uživati u utakmicama jedne od najjačih liga Evrope - Bundesligi.

Zbog pandemije koronavirusa skoro sve lige u Evropi su prekinute, ali situacija se lagano vraća u normalu, te su Nijemci prvi koji su dobili dozvolu da nastave takmičenje u svom prvenstvu.

Bundesliga se nastavlja ovog vikenda utakmicama 26. kola, te ćemo već danas gledati veliki derbi između Borussije Dortmund i Schalkea. Dortmund se bori za titulu jer ima četiri boda manje od Bayerna, dok Schalke sigurno želi pokvariti planove ljutom rivalu.

Nakon dugo vremena i kladioničari su došli na svoje jer u ponudi konačno imaju neke "jače" utakmice. Naravno, u centru pažnje je meč u Dortmundu, a mnogi su iznenađeni kvotama za ovu utakmicu.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč Dortmund - Schalke i to na OVOM linku. Podsjećamo, ova utakmica igra se danas od 15:30 sati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ljubitelji fudbala u terminu od 15:30 sati mogu pratiti još četiri utakmice, a to su Augsburg - Wolfsburg, Fortuna - Paderborn, Hoffenheim - Hertha i Leipzig - Freiburg.

Današnji program završava se utakmicom u terminu od 18:30 sati kada će snage odmjeriti Eintracht Frankfurt i Borussia Monchengladbach. Kvote za ostale mečeve Bundeslige pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.