Zorc: Ko je zabrinut ili se boji, ne mora ni igrati

Povratak Bundeslige

Zorc: Ko je zabrinut ili se boji, ne mora ni igrati

Edmir Škorić

Njemačka Bundesliga igrat će se u vikendu pred nama, a u fokusu rurski derbi između Borussije Dortmund i Schalkea.

Nakon što je njemačka Vlada dala dozvolu da se nogometna takmičenja nastave, Njemačka nogometna liga je odredila 16. maj kao povratni datum. Jasno, neće biti gledatelja, ali nogometa zato neće manjakti.

Svi su se zaželjeli bundesligaškog nogometa, mnogi se tome raduju, no ima li onih koji se boje zaraze koronavirusom?

"Ako se neko ne osjeća spremno za igru, slobodan je da ne igra", poručio je direktor Borussije Dortmund Michael Zorc.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Očito je da bismo pustili na slobodu onoga ko je zabrinut ili uplašen, ali moj je dojam da se svi raduju što će se ponovo igrati i što će raditi svoj posao", dodao je direktor Milionera.

Meč Borussije i Schalkea na programu je sutra od 15:30 sati. Duel je to drugoplasirane ekipe s 51 bodom (četiri manje od lidera Bayerna) i šestoplasirane koja ima 37 bodova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Bas tako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi