Ima se, može se

Koji sretnik u FK Tuzla City vozi bijeli Porsche?

Edmir Škorić

Bivši golman bh. reprezentacije, Kenan Hasagić, trenutno je zaposlen kao trener golmana u FK Tuzla City.

Hasagić je imao impresivnu karijeru, a već neko vrijeme radi kao trener golmana. Bio je član stručnog štaba bh. reprezentacije, radio kao trener golmana u Mladosti Doboj Kakanj, a od početka ove godine je uposlenik ambicioznog premijerligaša iz Tuzle.

Hasagić, koji je branio u nekoliko bh. klubova kao što su Rudar Kakanj, Bosna i Željezničar, imao je priliku da brani i u inostranstvu, a karijeru je okončao u Turskoj.

S obzirom na sve steknuto u karijeri, Hasagiću nije problem da si priušti automobile poput Porscheove Panamere 4s s kojom se danas pojavio na treningu Tuzle City.

Ovaj bijeli limeni četverotočkaš privlači pažnju na ulicama Tuzle, pa se istakao i u moru skupocjenih i lijepih automobila s kojima su se na trening dovezli igrači i osoblje tuzlanskog kluba.

Inače, Hasagića i ostatak ekipe dočekale su lijepe vijesti, budući da je svih 38 testova na Covid-19 bilo negativno. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.