Hasagić se oženio po drugi put, srce mu je osvojila Aminka

Za pravu ljubav godine nisu važne

Hasagić se oženio po drugi put, srce mu je osvojila Aminka

Nekadašnja 'jedinica' reprezentacije BiH Kenan Hasagić po drugi put se oženio.

Prije više od deset godina Hasagić je stavio tačku na ljubavnu priču sa Dijanom Jelačić s kojom je dobio kćerke Ildu, Iman i Inam. U međuvremenu ljubio je Hasagić manekenku Delilu Softić, a nakon što je došao kraj toj vezi, pojavila se 'ona prava'.

Nekadašnji golman Željezničara i nekoliko turskih timova je, naime, odlučio da dugogodišnju vezu sa Aminkom Sivac kruniše brakom, a kum na vjenčanju koje je održano u Sarajevu bio je njegov veliki prijatelj i saigrač iz vremena kada je igrao za reprezentaciju, Elvir Baljić.

Fotografiju sa vjenčanja na društvenim mrežama je objavila i njegova nova supruga.

"Zvanično gospođa Hasagić", napisala je Arminka uz fotografiju.

Za ljubav Kenana i Aminke ni godine nisu prepreka. Naime, od svoje ljepše polovine nekadašnji golman je stariji čak 15 godina.

Top Komentari

konjnakvadrat
Sta mu fali, lijep a parali
4 0
Keno
Hasagic jos uvijek fura frizuru iz 90 ih
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi