Foto - EPA

Desetka za reprezentativca Njemačke

Salihamidžić ponudio Saneu poseban dres

Midhat Šljivak

Leroy Sane velika je želja minhenskog Bayerna.

Bavarci već uveliko pregovaraju s Manchester Cityjem o transferu 24-godišnjeg fudbalera, a za sada posao 'koči' samo odšteta koju engleski tim traži za Nijemca.

Bayern nudi 'samo' 40 miliona eura, City želi barem 10-ak miliona više i za sada je to jedini problem u ovom transferu, jer je fudbaler već pristao na transfer u redove njemačkog velikana.

Međutim, pretpostavlja se da će se sve veoma brzo dogovoriti i da će Bayern i City naći zajedinički jezik u ovom slučaju, a Bavarci na čelu sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem su Saneu već ponudili 'poseban' dres.

To je dres s brojem 10 koji trenutno pripada Philippeu Coutinhu. Njemački prvak neće zadržati Brazilca i on će se vratiti u Barcelonu, pa će desetka ostati upražnjena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je ovaj broj odlučio ostaviti za Sanea. On će ga čekati do završetka transfera i gotovo je sigurno da je reprezentativac Njemačke nova Bayernova desetka.

Sane je u prethodne četiri sezone nosio dres Cityja, a u 134 nastupa postigao je 39 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.