Kako smo i najavili

Fajić i FK Velež raskinuli saradnju · Zvanično

Nusmir Fajić od danas je bivši igrač FK Velež.

Ovaj iskusni napadač je među 'Rođene' došao u ljeto 2018. godine, svojim golovima je vratio Velež u Premijer ligu BiH, no njegovoj priči u mostarskom klubu sada je i zvanično došao kraj.

Fajić je izrazio želju za promjenom sredinom, a zbog cjelokupne situacije zahvaćene pandemijom koronavirusa, klub mu je izašao u susret i poželio sreću u budućnosti.

"Fajiću se zahvaljujemo na saradnji te mu želimo mnogo sreće u nastavku karijere", poručili su iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjem dijelu prvenstva Fajić je odigrao 19 utakmica u kojima je postigao četiri gola i upisao pet asistencija. U ovom trenutku nije jasno gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Podsjetimo, Fajić je ranije nosio dresove Krupe, Viteza, Travnika, Craiove, Dinama iz Minska, Mure, Maribora...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.