Premijerligaši obaviješteni: Savez započinje s obilascima stadiona

Provjerava se stanje

Premijerligaši obaviješteni: Savez započinje s obilascima stadiona

A. Čaušević

Komisija NFSBiH će danas i sutra obići svih 11 premijerligaških stadiona s ciljem da se ispita da li je sve urađeno kako to i nalažu sanitarno-epidemiološki uslovi. 

Dok se čeka potvrda o nastavku ili prekidu fudbalske sezone u krovnoj kući bh. fudbala ništa ne prepuštaju slučaju te žele provjeriti "stanje na terenu".

Klubovi su obaviješteni da su tokom pregleda dužni ispuniti nekoliko uslova kako bi komisija mogla obaviti svoj posao prema propisima.

Potrebeno je da osiguraju prisustvo epideimologa, kao i da omoguće nesmetan pristup svlačionicima, službenim prostorijama, terenu i tribinima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Premijer liga se ove sezone igra na Gradskim stadionima u Banjaluci, Bijeljini, Doboju kod Kaknja i Ugljeviku, zatim Bilinom polju, Grbavici, Koševu, Pecari, Tušanj, te mostarskim stadionima Rođeni i Pod Bijelim brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
Savez ide u obilaske stadiona da se naplate brojni clanovi komisija, i da se k'o fol nesto radi. Jasno je i vrapcu na grani da je sezona zavrsena..
8 0
user1583606775
Premier liga BiH se moze nastaviti samo uz pirustvo navijaca jer ako ce se igrati bez navijaca nema nikakve logike jer Sarajvo Zeljo Zrinjski i vecina opstaju od ulaznica
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi