Nusmir Fajić napušta FK Velež!

Robusni napadač zatražio raskid ugovora

Nusmir Fajić napušta FK Velež! · Saznajemo

Nusmir Fajić po svemu sudeći ovih će dana napustiti Mostar i redove FK Velež.

Kako saznaje SportSport.ba robusni napadač Rođenih zatražio je raskid ugovora, a klub mu neće praviti probleme pa možemo jako skoro očekivati da klub i igrač obznane raskid suradnje. 

Razlog su navodno Fajićevi privatni problemi zbog kojih je zatražio raskid ugovora koji je ovom sjajnom napadaču važio još jednu sezonu. U pretprošloj sezoni Nusmir Fajić je s 28 pogodaka u Prvoj Ligi FBiH gotovo sam Rođene uveo u Premijer Ligu. U ovoj sezoni najbolji strijelac mostarskog kluba je Brazilac Brandao no većina njegovih golova stigla je kao plod Fajićevih akcija.

Još nije poznato gdje će Nusmir Fajić nastaviti karijeru no sigurno je kako će Velež i Feđa Dudić morati potražiti novu akviziciju na toj poziciji pošto je od napadača u klubu ostao samo neiskusni Berin Čatić. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lenardo
Velež ovdje nije nimalo kriv, bas naprotiv, vec dugo imaju probleme sa Fajicem zbog njegovog nacin zivota i poroka. Steta, mogao je biti legenda Veleza, ovako odlazi kao jedna ruzna prica o glupom fudbaleru koji je prokockao zivotne prilike...
8 1
IzgubljeniSlon
fajić seljo
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi