FK Željezničar čeka daljne smjernice

Završen "pregled" stadiona Grbavica

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Komisija NFSBiH je danas započela obilazak premijerligaških stadiona kako bi se ispitalo da li se poštuju sanitano-epidemiološki uslovi. 

"Inspekcija" NFSBiH je danas boravila na stadionu Grbavica. Obiđene su klupske prostorije, svlačionice, teren i tribine. 

Nakon odrađenog "pregleda" FK Željezničar će dobiti smjernice i dodatna uputstva kako postupati u narednom periodu. 

Dok traje pregledavanje premijerligaških stadiona čeka se i konačna odluka o najjačem rangu bh. fudbala koja bi trebala biti donijeta u narednom periodu. 

Željezničar je već poslao nekoliko prijedloga za nastavak sezone, a u Zvorničkoj 27 se nadaju pozitivnom odgovoru i vjeruju da će se sezona završiti na terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.