FK Željezničar čeka daljne smjernice

Završen "pregled" stadiona Grbavica

16

Komentari (16)

Kladionicar_iz_mira
Kakbi oni i nakaradni prijedlozi. Zasto bi neko igrao po njihovim pravilima?! 33 ili nista.
Ismar
Najbolji stadion u državiii!!!
lingafo
pa zasto znaci navoda? Gigantiiii
manijaci_____
OPET KAZEM SVAKI MOGUCI POST O ZELJI IMA PREKO 30 KOMENTARA I TO JE RAZLIKA IZMADJU NAVIJACA I TASTATURA NAVJACA
BobPaisley
...nek fino to pregledaju da ne bude kakvih problema ako budu igrali kakve pripremne utakmice za sledecu sezonu...ove sezone su ostvarili dobar rezultat,viceprvaci su...sreca njihova da se prvenstvo nece nastaviti inace ni ove godine ne bi izborili nastup u Europi.
Bit ce gusto bit ce 0:2
He he he eto trebali bi pitarima poklonit titulu na pola prvenstva,a ne boriti se za nastavak onoga za sto su fudbaleri placeni.
Kasikara
Grbavica je simbol grada Sarajeva !!!
user1571956549
Ende Bila plata i regres podijeljen... Kako si ti GLUP decko za ne povjerovati.
Uranija
Baš i regres bio!?! Hahahahahaha pa to nema ni Real Madrid, čuj regres.hahahahahaha bravo pametnjaković samo drugi put malo bolje da slažeš
Ende
Hahahhahhahahaha Niiije od decembra... ne likujem, zao mi je igraca koji nisu dobili ono stu su zaradili. Ali da je neki drugi klub u pitanju pisao bi svaki portal o bankrotu, bojkotu, neprofesionalizmu...
Ende
Zasto niko ne pise da u Zeljeznicaru nema plate od decembra prosle godine? Nije bitno za koga navija redakcija ovog portala, valjda je osnivni postulat novinarstva nepristrasno, objektivno i pravovremeno informisanje.
razdeGo9
Ti znas ima li plate il' nema ti si glup ko tocak jaraane
Kasikara
E moj pitarcicu
naseroric
plate nema igraci vam posudjuju od drugih
milivoje
Joj joj 5etari,mani te se Želje,bila bajrambanka ,nego gledaj svoju avliju,poslao vam vijetkong oproštajno pismo,pa pa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.