Policija uhvatila kriminalce na djelu

Uhapšena banda "Mohameda Salaha"

U domovini Mohameda Salaha policija je imala posla s pljačkašima koji su tokom nedjela pokušavali sakriti svoje identitete nošenjem maski sa likom upravo napadača Liverpoola.

Četiri muške osobe su uhapšene u Kairu zbolj pljački prodavnica. Ništa neobično da iste nisu izvršavali noseći maske s likom Mohameda Salaha, najboljeg egipatskog fudbalera.

Naoružana banda je uhapšena u trenutku kada je pokušavala opljačkati jednu prodavnicu u egipatskoj prijestolnici. Sva četiri člana pljačkaške bande su tokom "akcije" lice pokrila maskama Mohameda Salaha, napadača Liverpoola i velike zvijezde u Egiptu.

Banditi su se dali u bijeg nakon što su ih organi reda osujetili u pokušaju pljačke, ali su vrlo brzo uhapšeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.