Kako Salah "ubija vrijeme" do sehura?

Postit će od kuće

Kako Salah "ubija vrijeme" do sehura?

A. Čaušević

Mohamed Salahe je poznat kao fudbaler koji je izuzetno privržen svojim vjerskim uvjerenjima i redovno praktikuje post tokom mjeseca ramazana. 

Za razliku od prethodnih Salah ove godine neće igrati utakmice pa će u miru moći obaviti obaveznu islamsku dužnost, međutim istovremeno će morati ispoštovati i klupske obaveze.

Sjajni Egipćanin kao i većina muslimana će ovaj ramazan ispostiti od kuće. Prethodnih dana je na Instagramu objavio niz fotografija kako se priprema za sveti mjesec, a sinoć je otišao korak dalje.

Oko pola 3 iza ponoći je objavio fotografiju izuzetno intenzivnog treninga u svom domu čekajući vrijeme sehura, odnosno period kada se zaposti.

Inače, Salah je u proteklom periodo donirao stotine tona hrane i svježeg mesa stanovnicima njegovog rodnog sela kako bi u miru dočekali ramazan i izborili se s panedijom koronavirusa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Furioza1999
Jedan je Mo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi