Zaustavljeno curenje plina

Izbjegnuta velika tragedija u klupskim prostorijama Brescije

Endin Čaušević
Teme:

Italijanska novinska agencija ANSA objavila je danas da je izbjegnuta velika tragedija u klupskim prostorijama Brescije.

Naime, građani koji žive u blizini klupskih prostorija kluba iz Serije A pozvali su policiju zbog sumnje da negdje u komšiluku curi plin. Policija i vatrogasci su brzo stigli na adresu i pokušali su pronaći mjesto gdje plin curi.

Ubrzo nakon toga svi su evakuisani iz zgrade koja pripada Bresciji jer se sumnjalo da tu curi plin. Predsjednik Massimo Cellino i ostlai uposlenici panično su istrčali na ulicu i nije im odmah bilo jasno šta se dešava.

Međutim, vatrogasci su ubrzo objasnili da upravo u klupskim prostorijama Brescije curi plin, te da je samo sreća što niko nije povrijeđen.

Iz policije su potvrdili sve to, te su poručili da je zbog brze reakcije savjesnih građana izbjegnuta velika tragedija. Vatrogasci su čak dva sata tražili mjesto gdje curi plin, a na kraju su otkrili da je to u podrumu zgrade.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.