Mario Balotelli napušta Bresciju na kraju sezone, Raiola potvrdio sa kojim klubovima pregovara

Gdje ćemo od naredne sezone gledati Balotellija?

Mario Balotelli napušta Bresciju na kraju sezone, Raiola potvrdio sa kojim klubovima pregovara

E. Oštraković

Nogometaš Brescije, Mario Balotelli, na kraju sezone će skoro sigurno napustiti ovaj klub.

To je navodno potvrdio njegov agent Mino Raiola, te je otkrio i sa kojim klubovima pregovara.

Balotelli se prošlog ljeta vratio u Italiju, te je odigrao dobru sezonu u ekipi Brescie, a na kraju sezone ponovo ide van Italije.

Za njegove usluge najveći interes pokazale su dvije ekipe, jedna iz Brazila, a druga iz Turske. Riječ je o ekipama Vasco da Game i Galatasaraya.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako Balotelli ima ugovor sa Bresciom do 2022. godine, on će zatražit transfer, a očekuje se da mu čelnici ovog kluba neće praviti problem.

U devetnaest odigranih utakmica u ovoj sezoni Mario Balotelli postigao je pet golova, ali je odlučio da mu treba bolji izazov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi