Očarala sve

Sestra Rominog napadača je udata žena, ali mnogi muškarci rado "zavire" na njen Instagram profil

E. Škorić

Napadač Rome na posudbi u Leipzigu, Patrick Schick, ima sestru o kojoj se podjednako često piše kao i o njemu samom.

Mladi češki napadač proslavio se kada je u Romu u ljeto 2018. stigao iz Sampdorije, no nije se pretjerano naigrao pored Edina Džeke, pa ga je rimski klub poslao u Njemačku na posudbu.

I koliko god je Schick poznat u Češkoj, teško je reći da je manje poznata njegova sestra Krystina Schickova.

Lijepa Čehinja objavljuje često golišave fotografije na Instagramu i privlači veliku pozornost, a s obzirom o kakvoj se ljepotici radi, nije ni čudo što je prati skoro 100.000 ljudi.

Ona je starija sestra češkog reprezentativca, ali dugo vremena živi u SAD i bavi se, nije teško ni pogoditi - modelingom. Često zbog obaveza putuje od Los Anglesa, New Yorka i do Chicaga.

Instagram joj je preplavljen kvalitetnim i provokativnim fotografijama, pa sami prosudite o kako zgodnoj i lijepoj ženi je riječ. Usput, dodajmo da je od nedavno udata žena i majka jednog djeteta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.