Brazilac ne smiruje

Hulk uništava živote svima: Nova žrtva je bivši muž njegove supruge

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk pravi pravi haos u posljednjih godinu dana.

Ovaj 33-godišnjak je nakon 12 godina braka ostavio ženu s troje djece i oženio se nećakinjom s kojim itekako uživa u luksuzu kojeg ima u kineskom gradu Šangaju.

Hulk je pored fudbalske karijere i vlasnik lanca supermarketa u Brazilu, a među direktorima je i nekadašnji muž njegove današnje supruge Camile, izvjesnog Marcosa Maciela.

Brazilski fudbaler je pokušao namjestiti aferu Macielu i još dvojici direktora. Optužio ih je da su sebi nezakonito prisvojili više od 650.000 eura i tražio je da smjesta daju ostavke.

Sve je otišlo na sud u Paraibi. Sud je odlučio da nije bilo nikakvih nezakonitih radnji i direktori su ostali na svojim mjestima.

Tako je Hulku propao plan da uništi bivšeg muža svoje sadašnje supruge, ali gotovo je sigurno da na tome neće stati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti